Legging av parkett og laminat gulv
 

Gulvet er mye viktigere en det folk tror. Et gulv gjør veldig mye av totalinntrykket i ett rom. Det er mange hensyn å ta når man skal velge gulv. Hvert rom har sine behov og det finnes tusenvis av forskjellige valg. Laminat, heltregulv, belegg, eller fliser.

Det er fort gjort å skifte et gulv, i løpet av den tiden du maler veggene i rommet er gulvet forlengst skiftet.

Laminat gulv: Dette er et slitesterkt gulv som er rask og enkelt å legge. Laminatgulv får man fra 50 kr kvm til 700 kr alt etter kvalitet og utseende. i Rom som har mye trafikk anbefaler vi å velge et laminatgulv som ikke er av de billigste. De billigste laminatgulvene er gjerne ikke så slitesterke som de dyrere. Prisen gjenspeiler som regel kvaliteten. Selve overflaten på laminatgulvene er som regel bra, men det er i skøtene man skiller et kvalitets gulv fra et dårlig. Billige laminatgulv blir veldig fort stygge i skøtene. Laminat gulv fåes i en rekke utforminger, alt fra imiterte fliser til gulv som ser ut som ekte skipsgulv. Et laminat gulv kan ved riktig bruk og vedlikehold holde seg fint i mange mange år.

Heltre gulv: Dette er gulv som er tre tvers igjennom. Slitesterke gulv som holder seg fine i tiår etter tiår. Den største fordelen med heltre gulv er at man kan slipe de, og derved få frem gulvet slik det var som nytt. Ett heltre gulv kan slipes mange ganger og derfor er holdbarheten på disse gulvene veldig lang. Heltre gulv fåes i en rekke utførelser og i forskjellige treslag. Og dagens heltre gulv er ganske raske å legge. Heltre gulv og parkett tåler også røffere vedlikehold, et laminat gulv tåler å bli vasket med svært lite vann, men dette er ikke så viktig med et heltre gulv. Heltre gulv er gjerne mer kostbart en andre gulv.

Parkett: Parkett er i likhet med heltre gulv, et gulv som kan slipes mange ganger og har derfor høy holdbarhet. Parkett er oppbygget slik at det er limt et lag med tre i den utførelsen du ønsker oppå et underlag som også er i tre, slik at det er heltretvers igjennom, men det er bare det øverste laget som kan slipes. Det øverste laget varierer i tykkelse fra 10 til 20 mm. Parkett er noe rimeligere enn heltregulv, nettopp fordi det ikke er slitelag hele veien.

Skifer og fliser: Skifer og fliser gir et holdbart og levende gulv som er motstandsdyktig mot de fleste daglige påvirkninger. Legging av skifer og flis er ett mer tidkrevende arbeide en å legge andre gulv. Men det gir et flott resultat. Skifer og flis blir gjerne noe dyrere en andre gulv. Men i gang og bad er dette et fremragende alternativ.

Vi kan tilby:

  • Fjerning av gammelt gulv
  • Legging av alle typer gulv inklusive fliser og skifer.
  • Avretting av gulv
  • Sliping av gulv
  • Fjerning av knirk i gulv
  • Lakkering og maling av gulv.
  • Legging av varme i gulv.

Vi er forhandler og leverandør av en rekke typer gulv, og vi har også tilgang på alle andre gulv i markedet. Skal du slipe eller legge nytt gulv, så ta kontakt med oss for en gunstig pris, og en fagmessig legging av gulvet.